Splendidhair
HOW By Charlotte Elsted

Splendid hair extensions - 1. klasses hår

Nordic Hair Awards 2019

Tak for en helt fantastisk oplevelse til Nordic Hair Awards 2019. Og en helt speciel tak til tre af vores smukke modeller, som alle fik påsat Splendid Hair på selve messen. Se flere billeder fra messen på vores Instagram

Aldrig på kompromis med kvaliteten

For at sikre mig, at at det kun er førsteklasses hår, der kommer igemmen nåleøjet og bliver solgt som Splendid Hair besøger jeg ofte vore fabrikker i Indien, Kina og Østeuropa. Her kontrollerer jeg hele processen fra udvælgelse af håret over den efterfølgende farvning til den endelige bearbejdning, så jeg kan garantere, at håret skal leve op til min standard såvel som jeres kunders forventninger.

100% ægte europæisk hår

Splendid Hair tape-on er produceret i højeste kvalitet med ægte hår fra Europa, hår der ikke tidligere er set i Danmark. Håret matcher perfekt med stukturen på det fine skandinaviske hår og føjer sig fuldstændigt til det naturlige hår uden at totte.

Personally selected by Charlotte Elsted

Det er med stor glæde og stolthed, at jeg kan præsentere de absolut bedste hairextensions til det danske marked. Splendid Hair by Charlotte Elsted er en serie af hairextensions til både kvinder og mænd.

Det bedste til branchen

Som frisør kan du købe Splendid hair extensions engros. Det europæiske hår, er kendt for dets silkebløde tekstur og eastisitet og alt er manuelt behandlet og håndlavet til mindste detalje. Vi har forhandlet os frem til gode priser, hos nogle af verdens største producenter. Det er derfor muligt at levere til priser, som altid er konkurrencedygtige

Quality
100%
Håndlavet
100%
User Satisfied
100%

Se video

Splendid Hair

Kontakt os