Hvad er kvalitets hår?

Hvad er kvalitetshår?

For at gemmenskue hvorvidt en hairextension er af god eller dårlig kvalitet, bliver man nød til at sætte sig ind i termerne, Remy Hair, NON Remy Hair, Single Drawn, Double Drawn og vide hvordan håret er forarbejdet.
 

Remy Hair

Remy hår er ægte hår indkøbt eller doneret i en samlet hestehale.
Håret kan forarbejdes på flere forskellige måder.
Der er forskel på kvaliteten af det ægtehår alt efter hvordan håret er vasket, indfarvet og behandlet.og alt efter hvor på hestehalen at håret stammer.
Jeg tager med jævne mellemrum til Indien, Kina og rundt i Europa for at kontrollere hele processen fra udvælgelse af håret over den efterfølgende farvning til den endelige bearbejdning for at være 100% sikker på, at det kun er førsteklasses hår, der ender med at blive Splendid hair. Vores produkt skal leve op til min standard såvel som til jeres kunders forventninger.
 

NON Remy Hair

Dette hår er affaldshår fra hårbørster. Børsterne bliver tømt for hårrester, købt i småposer og samlet sammen i sække. Håret bliver  sorteret efter længde og samlet i hestehaler et for et.
Da håret i forvejen er blandet sammen bliver det frygteligt filtret da groretningen på håret ikke er respekteres. Langt det meste hår der sælges som extensionshår er NON Remy. Ved blegning, der fjerner skællaget, kan man undgå det værste filter.. Efter fjerning af hårets skællag og indfarvning, tilføjes et silikonelag (coating) for at gøre håret glat og skinnende. Efter 2-3 hårvaske forsvinder siliconelaget og den reelle hårkvalitet vil afsløres.
 

Double Drawn Hair

Double drawn hair er den øverste del af en hestehale,
hvor håret er lige tykt i begge ender.
 

Single Drawn Hair

Single Drawn hair er den nederste del af en hestehale,
hvor håret tynder naturligt ud i bunden.
 

Hvorfor fjerner man skællaget

Grunden til man fjerner skællaget er for at gøre hårstrået tyndere. For at tilpasse kinesisk og indisk hår til det finere europæiske hår fra Kina og Indien er blegning den eneste løsning.. Ved at fjerne skællaget blender håret mere naturligt ind i det finere europæsike eller skandinaviske hår.
 

100% Europæisk Remy Hair

Splendid Hair tape-on er produceret i højeste kvalitet af indkøbt hår fra Europa og i en kvalitet, der i kke tidligere er set i Danmark. Håret matcher perfekt med stukturen på det fine skandinaviske hår, Europæsisk hår blender naturligt ind i europæsisk hår, mere er der ikke at sige om det.
 

100% Indisk Remy Hair (Tempelhår) 

Splendid Hair trenser og totter er produceret med det absolut bedste tempelhår fra Indien og i en kvalitet der i kke tidligere er set i Danmark. Jeg tager personligt til Indien med jævne mellemrum for at kontrollere hele processen.