producenter splendid hair

Nære relationer og høj kvalitet

I House of Waldorf og Splendid hair har vi altid sat en ære i at have nære relationer med vore underleverandører, for at sikre den bedst mulige produktkvalitet og leverancesikkerhed. Her er vi på besøg hos af vore leverandører i Østeuropa, Kina og Indien. Med stolthed kan vi derfor nu levere førsteklasses hår, i en kvalitet, der i kke tidligere er set i Danmark.

100% ægte europæisk hår

Splendid Hair tape-on er produceret i højeste kvalitet med ægte hår fra europa og en
kvalitet der i kke tidligere er set i Danmark. Håret matcher perfekt med stukturen på det fine skandinaviske hår, da det ikke bleget for at fjerne skællaget. Her er vi på besøg hos leverandøren i Europa.

100% ægte tempel hår fra Indien

Vores håndsyede trenser og Italiensk indfarvede keratin totter er 100% ægte indisk tempelhår. Indisk hår egner sig bedre til at kombinere med et skandinavisk hår end det kinesiske, da strukturen ligner det europæiske hår og fordi det indiske hår traditionelt er ”jomfruhår” Dvs. hår der ikke, ved afklipningen, har været kemisk behandlet med farver og permanent. Her er vi på besøg hos leverandøren i Indien.

Jeg går aldrig på krompromis med kvaliteten

“Jeg besøger, personligt vores producenter i både kina, Indien og Østeuropa. det gør jeg for, med jævne mellemrum, at kontrollere hele processen. der kan ske meget under forarbejdningen, derfor følger jeg håret fra udvælgelse af håret, over den efterfølgende farvning til den endelige bearbejdning. Her er vi på besøg hos leverandøren i Kina.
 

Personlige hårløsninger

Der findes flere forskellige løsninger, der hver især har sine fordele.
Vi tager udgangspunkt i den indviduelle hårtype og ønsker. Dette gælder
naturligvis også,når jeg leverer ægtehårs parykker til såvel private som film,
teater og tv.