Om os

Historien om splendid hair

Det hele startede i 2009 da Charlotte Elsted overtog forretningen House Of Waldorf efter Finn og Kirsten Waldorf. Parret havde været banebrydende inden for hår og hårløsninger i mere end 30 år. De gamle håndværksmæssige traditioner og den livslange erfaring, som Finn Waldorf havde, blev dermed videreført til næste generation. 
 
Med Charlotte kom også nye toner i House of Waldorf. Charlottes baggrund som model og stylist tilførte et nyt aspekt til den ’gamle’ virksomhed, der i dag råder over 300 m2 smukke, lyse lokaler opdelt i barbershop, frisørsalon og specialsalon for parykker og første klasses hårextensions på Frederiksberg og i Roskilde.
 
Det handler nemlig ikke kun om hår og om at afhjælpe hårproblemer. Det handler om at få et nyt look og efterhånden blev hairextensions enhver kvindes allerkæreste skønheds-accessories.
 
Men kvaliteten på hårextensions var for ringe og derfor startede Charlotte Elsted sin jagt på førsteklasses hairextensions, der kunne matche det skandinaviske hår.
 
HOW- mantraet er: “Vi vil hellere have, at kunderne kommer tilbage – end produkterne.”
 
Det blev begyndelsen på Splendid Hair.
 

Splendid hair extensions – 1. klasses hår

“Splendid Hair er verdens bedste extensions”. “Det tør vi sige, fordi vi har arbejdet
med det både i salonen på Frederiksberg og til mange shows.” siger Charlotte Elsted.
 

Personligt udvalgt

Charlotte tager personligt til Indien, Kina og til fabrikken i Europa, for at kontrollere hele processen fra udvælgelse af håret, over den efterfølgende farvning, til den endelige bearbejdning, Dette gælder naturligvis også, når der leveres ægtehårs parykker til såvel private, som film, teater og tv. 
 

Det bedste til branchen

Som frisør kan du købe Splendid Hair extensions engros.
Det europæiske hår, er kendt for dets silkebløde tekstur og elasticitet og alt er manuelt behandlet og håndlavet til mindste detalje. Vi har forhandlet os frem til gode priser, hos nogle af verdens største producenter. Det er derfor muligt at levere til priser, som altid er konkurrencedygtige.

Køb engros

Lige nu kan du oprette dig som engroskunde og få et godt tilbud
på en extensions opstartspakke inkl. kursus.

Log in eller opret dig som ny kunde her
 
Med venlige hilsen Charlotte Elsted