anmeldelser

Det er så flot og føles behageligt 😊 Jeg elsker det!
Påsætningerne af det europæiske hår føles præcist som Hairtalk, de er bløde, behagelige og nemme at skjule. Håret er lækkert, blødt og falder naturligt. Det er mindst ligeså godt som Hairtalk, hvis ikke en smule bedre.


Påsætningerne af det kinesiske hår er også bløde og behagelige, men føles mere gummiagtige og en lille smule tykkere. De er dog stadig fine og nemme at skjule, men jeg foretrækker påsætningerne fra det europæiske. Med hensyn til hårkvaliteten føles det kinesiske hår mere stift og groft. Det har en tendens til at samle sig lidt i “totter/snore” og ser lidt mere unaturligt ud. Det falder ikke så flot og naturligt som det europæiske og er noget mere “dukkeagtigt” og skinnende. Derudover har det fra starten haft en duft/lugt af coating, som det europæiske ikke har haft på noget tidspunkt. Det er en lugt, som jeg tydeligt genkender fra min tid med extensions fra Complete Hair & Beauty, hvor håret var af en dårligere kvalitet og behandlet med en eller form for coating (sandsynligvis for at gøre håret glat og blankt), der gradvist blev vasket ud, hvorefter håret endte med at være stift, stridt og hø-agtigt. Om det samme sker her i samme eller mindre grad her, ved jeg endnu ikke, men jeg skal nok lige melde tilbage igen, når der er gået lidt længere tid.

Indtil videre er jeg i hvert fald yderst tilfreds og imponeret over det europæiske hår. Min mand og min søster kan også se en kæmpeforskel i forhold til det forrige hår, som jeg aldrig blev gode venner med…Og de kan også tydeligt se forskel på det europæiske og det kinesiske! Mange hilsener fra Christina

Christina Arvad(2017)

Hej Charlotte 😊 det er rigtig rigtig rigtig lækkert! Det føles som ens eget – fuldstændigt! Virkelig blødt og Kvaliteten er så god! Har kunne arbejde med det som jeg vil, og det ser bare stadig godt ud 😊 🌸 det er min favorit 100%!

Sille Lundgren(2017)